2018-10-20 06:09:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Hatalmas követelménnyel áll szemben

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A gyors döntések ideje van, nem szabad tétovázni, mert lemarad. Viszont a hangzatos ígéreteknek ne dőljön be! Mindig legyen őszinte, és a szerelmi ügyeit ne tárja fel mindenkinek.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Skorpió jegyében álló bolygók sok energiát adnak önnek, ön pedig a leggyorsabban el tudja intézni a hétvégi beszerzéseket. Most sok ideje marad az élet szép dolgaira. A sportoljon, mozogjon minél többet!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Skorpió jegyében jár. Ma egyik ismerőse hosszasan fog panaszkodni önnek. Nem kerülheti el a találkozást. Hallgassa meg, de ne erőltesse rá a véleményét, és ne foglaljon állást. Extra kereseti lehetőséget szeretne magának. Nincs oka aggodalomra, ne idegeskedjen a pénzügyeket illetően. Koncentráljon inkább a családjára!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A romantika, a szerelem dominálnak a nap folyamán. Ha még nem foglalt szíve, akkor biztos, hogy Ámor nyila eltalálja az önét is. Ha már van párja, csodás, felejthetetlen este elé néznek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Alig lát ki az adósságaiból, ez persze aggasztja, de érkezhet egy kis segítség. A növekvő Hold biztatást ad, hogy több lábon álljon, mert így nem kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Skorpió jegyében van, a Mars a Vízöntőben. A barátság és a szeretet kapnak jelentőséget a mai nap. Mutassa ki érzelmeit, ne szégyellje azokat. Minden feladatát képes teljesíteni, mert jó formában van. Sportoljon, mozogjon sokat!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hatalmas követelménnyel áll szemben a mai napon, egy zűrös családi helyzetet kell megoldania. Emiatt szerelmét egy kissé el kell hanyagolnia. Hallgasson megérzéseire. Tanuljon meg nemet is mondani néha!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr az ön jegyében jár. Ha egyik jó ismerősének vagy barátjának támogatásra van szüksége, álljon mellette. Biztassa őt és erősítse meg elhatározásában. Estéjét viszont töltse kedvesével kettesben.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hajlamos túlbonyolítani bizonyos szituációkat, túl sokáig fontolgatni dolgokat. Most olyan új lehetőségek vannak kilátásban, amelyeket feltétlenül ki kell használni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nyugodt hangulatban telik a délelőtt, de délután szembe kell néznie egy kínos konfliktussal. Egy, a környezetében kibontakozó viszályt kell lecsillapítania. Olyan elfogadható javaslatokat kell tennie, hogy a békítés során elnyerje mindkét fél bizalmát.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars az ön jegyében jár még. A szerencse ön mellé szegődhet. Ehhez azonban szükséges, hogy aktív társasági életet éljen, és hogy ne húzódjon a színfalak mögé. Hajlamos az álmodozásra, pedig most a valódi lehetőségeket kell megragadni.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Tanácsos visszafogni a költekezést addig, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy kellő biztonságot teremt ahhoz, hogy lazítson a gyeplőn. Ezért most csak a legszükségesebb dolgokra költsön.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: